Käpylän pallo | Edustus

Iiro Kärsämä jatkaa maalitehtailuaan edustusjoukkueessa

14.12.2022
Käpa

KäPassa viimeiset 3-vuotta pelannut Iiro Kärsämä jatkaa joukkueessa Ykkösessä kaudella 2023. 2004-syntynyt Kärsämä on pelipaikaltaan laitahyökkääjä. Ensimmäisellä kaudellaan Kakkosessa hän teki yhteensä 10 maalia ja sijoittui täten joukkueen maalipörssissä toiseksi. Iiron ehdottomia vahvuuksia on vasemman jalan kova laukaus ja vaaralliset erikoistilanteet. Hän kuuluu myös ikäluokkansa poikamaajoukkuerinkiin.

Urheilutoimenjohtaja Marko Honkanen on mielissään tärkeän palasen jatkosta edustusjoukkueessa.

"Iiro oli todella tärkeä palanen viime kauden joukkuetta ja nousua Ykköseen. Olen varma, että hänellä tulee olemaan suuri rooli joukkueessa myös Ykkösessä ja vastustajan maalivahdit joutuvat olemaan todella varuillaan Iiron vapaapotkujen suhteen."

Kärsämä odottaa Ykkösen otteluita jo innoissaan.

"KäPa on minulle tärkeä seura, sillä se on auttanut minua kehittymään pelaajana todella paljon. Viime kausi sujui mielestäni hyvin omalta osalta, mutta parannettavaa jäi vielä paljon. Lähden ensi kautta kohti todella innoissani. Treenit ovat lähteneet hyvin käyntiin. Tavoitteet ensi kaudelle on saada paljon vastuuta ja kehittyä, sekä menestyä myös jokkkueena."