Käpylän pallo | Edustus

Benjamin Rekola sopimukseen

07.12.2022
Käpa

2005-syntynyt Benjamin "Benkku" Rekola on tehnyt sopimuksen KäPan edustusjoukkueen kanssa. Hän tuli seuran B-junioreihin vuosi sitten VJS:stä. Aiemmin hän on edustanut HJK:ta. Viime kausi onnistui Benkulta todella hyvin, kun hän viimeisteli 26 BSM-sarjan ja BSM-karsinnan ottelussa 21 maalia. BSM-sarjassa tehdyt 10 maalia toivat hänelle koko sarjan maalikuninkuuden voiton. Benkun pelipaikka löytyy useimmiten hyökkäyksen vasemmalta laidalta.

Urheilutoimenjohtaja Marko Honkanen on todella tyytyväinen Benkun siirtymisestä edustusjoukkueen vahvuuteen.

"Benkku on nopea laitapelaaja, joka on hyvä haastamaan 1v1 tilanteissa ja omaa hyvän laukauksen. Hänellä oli todella onnistunut kausi B-junioreissa ja uskon, että hän pystyy kilpailemaan tosissaan peliajasta myös edustusjoukkueessa."

Benjamin on itse todella mielissään seuraavasta haasteesta kohti miesten pelejä.

"Olen ollut KäPassa nyt vuoden ja seura on auttanut minua paljon kehittymään pelaajana. Siirryn edustuksen mukaan hyvillä ja odottavilla fiiliksillä. Kilpailu pelipaikoista on kova, mutta se on kehityksen kannalta hyvä asia. Harjoitukset edustuksen kanssa ovat alkaneet ihan hyvin. Treeneissä on selkeästi kovempi taso kuin B-junnuissa.
Tavoite tulevalle kaudelle on saada vastuuta joukkuessa ja tehdä maaleja."

Tervetuloa joukkueeseen Benjamin!

Kuva Mikko Piispa (c)