Käpylän pallo | Edustus

Arttu Kilpelä jatkaa joukkueen maalilla

19.12.2022
Käpa

Viime kaudeksi joukkueeseen uutena pelaajan liittynyt 26-vuotias Arttu Kilpelä kuuluu joukkueen kokeneempaan kaartiin. Maalivahti kärsi viime kaudella jonkin verran loukkaantumisista, mutta on jälleen täydessä pelikunnossa. Syksyn aikana Arttu on aloittanut seurassa myös osa-aikaisena maalivahtivalmentajana

Urheilutoimenjohtaja Marko Honkanen on mielissään kokeneen maalivahdin jatkosta.

"Hieno homma, että Arttu jatkaa joukkueen mukana. Arttu on todella pidetty ja tärkeä palanen joukkuetta ja tuo kokemuksellaan nuoremmille maalivahdeillemme tärkeää oppia. On todella hienoa, että nykyään myös seuramme junioripelaajat saavat nauttia Artun maalivahtivalmennuksesta."

Arttu odottaa innoissaan jo alkavaa Ykkösen kautta.

"KäPa merkitsee minulle seurana paljon, seuran tarjoama luottamus minulle pelaajana ja myös nykypäivänä valmentajana merkitsee minulle todella paljon. Uskonkin, että kun ympärillä on joka päiväisessä arjessa jalkapalloa hengittäviä ihmisiä pystyn kehittymään jatkuvasti. Viime kauteni oli todella vaikea vaivojen suhteen, toki joukkueen menestys piristi mieltä viikottain. Vaikka harmitti katsoa tekemistä suurimmaksi osaksi sivussa ollessaan loukkaantuneena, niin oli silti ilo nähdä ja olla osana nuoren joukkueen kauden aikana tapahtunutta kasvutarinaa. Lähden erittäin innostuneena kohti tulevaa kautta Ykkösessä. Uusi sarjataso tuo varmasti haasteita itselleni ja joukkueelle, olen silti luottavainen että saadaan iskukykyinen joukkue jalkeille jolla päästään yllättämään moni joukkue. Harjoitukset ovat alkaneet vaihtelevasti. Tekeminen treeneissä on ollut ihan ok, mutta intensiteetti ja laatu tulee vain varmasti nousemaan, kun lähestymme kautta. Oma tavoitteeni on pysyä alkuun ehjänä ja sen jälkeen auttaa joukkuetta mahdollisimman paljon myös kentällä."